close
Close Back to Portfolio

Brick Lane

El Toni i la Cristina entren a Brick amb una idea clara. Convertir una antiga cafeteria en una sabateria.  El client, una empresa de tradició familiar amb cinc generacions al darrere apostant pel calçat de qualitat, tenia una premissa clara; exposar al públic el màxim calçat possible amb l’objectiu de que el client pugui duu a terme la compra sense la necessitat de ser atès.

Després de posar sobre la taula diferents opcions, entre les que incloïen la opció de barrejar cafeteria i sabateria en un mateix espai, s’arriba  a la idea final on en 120m2 d’espai hi encabim 1.000 sabates exposades al públic.

Pedra, fusta, metall, un arbre com a punt central i antigues matrícules per indicar el números de sabates. Dissenyar des del logo, mobiliari i tot l’interior de l’ espai, la importància d’un bon disseny en tot el seu conjunt.

Brick Lane, Retail, Tots

Go top