close
Close Back to Portfolio

Àtic4A

Projecte: MMMU arquitectes

http://mmmu.cat/#projectes

Fotografia: Cristina Palomar Gomez

Il·lustracions: PandaPissarres

Làmpara (Ophelia) i taula/revister (Sita): En Salmón Mostaza

 http://www.ensalmonmostaza.com/productos

La reforma que hem realitzat ha consistit en repensar la distribució sencera, donant més importància als espais centrals d’activitat de l’habitatge com la cuina i la sala-menjador. Aquestes dues peces són les que es relacionen amb la façana i la terrassa, fent que la llum natural arribi a cada racó. També, s’ha aprofitat per millorar les condicions del pis en relació al confort tèrmic, millorant l’eficiencia energètica d’aquest aïllant la façana i el sostre, ja que a sobre hi ha una terrassa. Finalment també s’han refet totes les instal·lacions de l’habitatge (aigua, gas, electricitat i telecomunicacions), adequant-les a la normativa i la nova distribució.

Clients, Habitatges, Tots

Go top