Empresa

Ens presentem: som BRICK i som l’equip de confiança a qui DELEGAR el procés de pensar i construir espais.

A Brick portem a terme els projectes des de la idea fins a l’execució de les obres amb l’objectiu clar de resoldre-ho de manera fàcil, neta i endreçada.

El procés de tot projecte és complex, però el nostre coneixement i experiència ens permeten oferir un important valor diferencial, de manera que projecte i obra resultin una EXPERIÈNCIA POSITIVA quan es troba a les nostres mans.

Com a clients us allibereu del desgastador procés de dirigir i coordinar industrials i l’obra es realitza de manera encadenada i eficaç.

slider-buenas-migas-badalona-2-1020x500
slider-ROLAND_032-1020x500

SERVEIS

Projecte

Realitzarem un PROJECTE personalitzat segons les vostres necessitats per tal d’arribar a la distribució, imatge i estètica que tregui més rendiment.

Legalitzacions, seguretat i salut

Tramitarem per vosaltres els PERMISOS corresponents.

Pressupost

Us presentarem un PRESSUPOST d’obra detallat que servirà com a document de treball amb què prendre decisions.

Obra

Executarem l’obra amb dinamisme i eficàcia al tenir un total control d’industrials i pressupost. En garantim un termini, preu i qualitat i oferim un servei post obra amb les garanties corresponents.

Missió

A BRICK treballem adaptant les nostres capacitats a les vostres NECESSITATS. Per tant, us podem acompanyar en tot el procés fins a l’execució de l’obra o fins allà on preciseu.

Equip